Jaarlijks geeft MARIN diverse studenten van MBO-, HBO- en academische opleidingen de kans om werkervaring op te doen, en/of hun afstudeerproject uit te voeren. Je krijgt intensieve begeleiding van onze specialisten die bekend staan om hun deskundigheid. Maar ook werk je samen met onze specialisten. Een stage of afstudeeropdracht duurt minimaal 3 maanden tot maximaal 12 maanden. Je komt alleen in aanmerking voor afstudeeropdracht als jouw opdracht deel uit maakt van het curriculum van je opleiding.

MARIN Academy is de organisatie die wij speciaal opgericht hebben voor het ontwikkelen van kennis en tools. Bij de MARIN academy ontwikkelen en delen we kennis met elkaar. Dit doen we door het aanbieden van stage en  afstudeeropdrachten. Ook is er volop ruimte voor het doen van promotieonderzoek.

Afstudeeropdrachten
Hier vind je een overzicht van onze actuele stage- en afstudeeropdrachten .We nodigen je van harte uit om te reageren als jouw droomopdracht er tussen staat.

Open verzoeken
Spreekt MARIN je aan, maar is geen concrete stage- of afstudeeropdracht waar je op kunt reageren? Stuur ons dan jouw open sollicitatie naar de MARIN Academy via het formulier hier onder.